Fredag

Jag sitter på jobbet, har just läst alla Aftonbladet dom hade här.
Meningen med idag va att jag skulle städa och förbereda inför "festen" ikväll, och det har jag gjort också ! Men nu måste jag sitta och vänta på posten som kanske kommer vid halv 3 eller kvart i, så jag får inte fara hem bara för att jag är klar med allt jag skulle . Suuuck .

Igår va jag barnvakt till Nadja tillsammans med Madde, Lissan och Ina. Eller Vi spelade rock band medans Nadja sov, det va väldigt avslappnade och jag vill gärna göra om det :)

Ikväll är de som sagt "fest" för firman, men de ska bara komma kring 20 stycken och äta och supa sig fulla och sen basta . Mamma ska på dans ikväll så de blir att äta här och sen fara vid 9 för att hon ska hinna, men de är okej, förra firmafesten blev jag nästan bortgift och jag fick höra att jag hette inte Cilla och jag hade ingen pappa . Så jag klarar mig utan att vara där hela kvällen :)

Signe ringde mig också, så jag ska höra av mig till henne sen så kanske vi sak hitta på nått ;) Kan ju bli kul !
Nu ska jag plocka ihop lite saker jag har spritt ut lite överallt är :)
Ha en trevlig helg om vi inte hörs !

Ja, idag är de onsdag

Ja, jag har inte skrivit på några dagar nu men .. sånt som händer :)

I söndags skjutsade jag Tina och Patric till skeå, dom skulle storhandla, de va ganska kul faktiskt och jag hade jätte trevligt :)
Måndag va de drama och lekar i kyrkan, kom bara 3 deltagare men de va jättekul ändå :) Sen på kvällen åkte jag till Rökå för Erik fyllde år så då va ja och gratta han :) Grattis grattis !
Tisdag, de va igår .. Man borde ju minnas va man gjorde igår, jo ! Jag, Lina och Nadja va till stan och shoppade lite, jag kom hem med ett par jeans, som är nå slags haremsbyxor eller nått, skrevet är då nästan vi knäna.
Så förlåt Jessica Marklund då jag sa att såna byxor va skitfula och du hade på dig ett par, jag har ändrat mig :]
Annars köpte jag hårfärg till Madde och sen så följde jag bara Lina och Pipis som va dödstrött, men det blev då en lyckad dag :)

Idag har jag varit till kvarnåsen och hjälpt Jim med lite dekoratiner inför scout på måndag :) Det blev jätte bra och jag tror de kommer bli kul för som små liven på måndag :)
Annars ska jag va barnvakt i typ en timma vid ett till Nadja, sen ska jag till Tina och vi ska nog baka ! :) MUUUMS!

Nu ska jag fördriva tiden på bästa möjliga sätt :]  Hejdå !


Tragiskt .

Jag va på GLS ihelgen, Global leadership summit, eller nått sånt :)

Ganksa kul, lärde mig endel.

Men de roliga med kråksången är att jag har sökt på ett kundtjänstjobb och dom ringde i fredags och jag råkade trycka bort dom i fickan, när jag ringde upp så fick jag höra från en telefonsvarare att dom kommer att ringa upp "oroa dig inte", idag är de söndag och dom har inte ringt, jag kommer gå under .

Annars så är väl mitt liv bra, Nadja är "sjuk", hon får nya tänder, så hon har feber och är jätte snorig, men jag älskar henne ändå. Lilla pyret. <3

Igår blev de kvarnåsen men girlsen och en pojkvän till en av dom, ska jag va ärlig va de ganska tråkigt från början för vi såg bara tv, men de vände, det brukar göra det som tur är. Men det va en helt okej kväll :)

Idag ska jag till kvarnåsen för att ha möte om morgondagen, det ska vara "dramaförmiddag" i kyrkan och jag ska hjälpa till ;) Tror de kan bli väldigt kul :) Men vi får se ! :)


Forts.

Jag sitter på arbetsförmedlingenshemsida och kollar efter nya jobb, det börjar ändå dra mot barnflicka i stockholm, men jag skulle inte klara av att vara borta från min familj och mina vänner och itne känna en kotte där. Det skulle inte funka, visst ?

Men jag har sökt lite jobb, förhoppningsvis så får jag nått här nära, men jag är sugen, annars så fanns de ett litet ställe, jag tror de är ett café och en restaurang i umeå som ville ja ha lite hjälp med allt möjligt, vore kanske kul ändå, jag kan ku lite inom matlagning :)

Nu ska ja leta vidare, snart går jag under om jag inte får något att göra om dagarna som ger lite pengar i fickan :)


Torsdag

Att något kilo ska betyda så mycke, det betyder att jag vägde mig idag, vilken fasa, så idag är det jag och min Orbitec (eller hur det stavas) som umgås, har tränat på högsta nivån och jag är helt slut, men jag ska bara skriva lite här och sen fortsätta . :)

Igår va jag hos Lina, hennes kompis Isse har kommit hem från USA och hon tog med din pojkvän och hälsade på :) Det va nice, att höra hur hon har haft det :)

Annars så tror jag att jag skulle vara med Erika senare idagm hon skulle jobba först så vi får se :)

Idag blir de ingen bild, men kommentera gärna ändå ! :)

Madde, hjälp mig med min design tack <3


Onsdag

Efter som att jag har bestämt mig för att börja om att blogga vore väl idag en utmärkt dag att börja.

Jag har inga planer för idag, ska förmodligen till Lina och Pipis :]
Hon är så groteskt stor nu, igår sa hon "Hej Lilla, ... Hoppla hääääjj" vilket betyder "Hej Cilla, ... toffsar här"
Hon hade fina små toffsar i håret :]  lilla pyret ! ;)

Lila mössan

Mosters lilla hjärta <3


Annars så är det Willow Creek ihelgen som jag ska på, sen på lördag blir det mys och spelkväll med tjejerna, och ev. pojkvänner :)
Jag har egentligen inte mycke mer att säga idag, men de kanske komma sen :]


En fundering ?

Jag har funderat på att börja om här, men jag skulle först vilja att någon hjälper mig med min design .

Men de är ett senare problem .

Nu har jag annat att göra .


RSS 2.0