Torsdag 25/3

Grattis på födelsedagen Mamma ! :)
Hon fick ett presentkort på ica, 1000 kronor. Och jag, Lina och Jonny har bärt in all pellets, hon förtjänar det :)

Igår fyllde Sanna år, så jag va och gratta henne också :)
Hon fick en spargris och en pezgodis, hon blev nog glad :)

Jag och Lissan ahr varit och gymmat 2 ggr på mindre än en vecka, vi är sååååå duktiga och jag är så stolt över oss. Tanken var att ikväll skulle vi ha fare, men hon orkade inte och mamma fyller ju år, så då slapp jag stressa och så :) Men på tisdag ! :) Så ska svetten spruta ! :)

För ni som itne har träffat mig så har jag hunnit permanenta håret, jag är grymt nöjd och jag ångrar det inte ett dugg :) Och fin blev jag också :) Funderar dock på att pemanenta luggen och mer intensiv pemanenta långa håret i nacken, men vi får se :)

Jag är ju på en skola och praktiserar och det går riktigt bra, dom är som ett härligt gäng både lärare och elever :)Nästa helg är det påsk, då ska jag, Lina och Nadja åka upp till farfar och fira lite påsk med honom, kommer bli kanonbra ! :) Jag har längtat ! :)
Mysiga samtal om när man va liten och doften av farmor och farfar gör mig så lugn. Att titta på alla korten på väggarna är bland det roligaste jag vet, man ser så liten och snäll ut :) Jag älskar att vara hos farfar ! :)

Nästa vecka kommer även Erika hem, har längtat efter henne så otroligt. Våra pratstunder och hetsmatcher :) Kommer bli skönt att hon kommer hem igen :)
Då ska hon även få hennes mössa :) Men det kanske inte blir förän efter påskhelgen hon får den :)

Nu börjar abstinensen efter Ina kännas igen, nu har hon varit borta från mig i 2 veckor . . Men hon kommer förmodligen också hem snart, hoppas ja <3

Nu ska jag ta ett långt bad och sen sova, jag känner att det kan behövas :)
Kommer nog en bild på mitt hår i framtiden :)

Tisdag 16/3

Ja, igår va det scout, och imorse då jag vakna va jag helt död, men det gick bra idag ändå.
Känner ibland att på skolan sål kan eleverna mer än vad jag kan, eller så har de så pass svåra uppgifter att jag nästan inte kan hjälpa dom, men oftast går det ändå :)

Idag då jag hade slutat så åkte jag till Lena för att hon skulle skriva på några papper, hon berättade att barnen fortfarande pratar om mig, och säger saker som jag sagt och frågar när jag sak komma nästa gång, det riktigt värker i hjärtat då jag hör det, saknar dom så mycke ! !

Jag har även klippt mamma idag, hon blev då nöjd och det är det som är huvudsaken.
Annars så ska jag sticka en benvärmare ikväll hade jag tänkt :) Mormor fyller år imorgon och just nu har jag bara en benvärmare :)
Så det är dags att jag sätter igång :)

Söndag 14/3

Jahaja, igår va jag med Kaninis och vi åkte till Tina, mycket skönt, har osm inte hunnit träffa och prata med Tina på riktigt på flera veckor, så det va efterlängtat. :)

Igår va vi som sagt på Bodaborg med tonåringarna, Räkorna fick 1 vinst, samma för Tes.
Dom riktiga vinnarna var Ledarna ! Vi vann med 5 vinster :) Mycket skönt :) fast Cilla har ju lite sifferminne så hon minns alla siffror i alla rum, även dagen efter :) hahahah ! :)

Jag och mamma har lite problem att hitta permanentvätska, för jag har bestämt mig, det är värt det, jag passar bättre i lockigt, tycker då jag. Och jag behöver aldrig tänka på att fixa håret, för det är lockigt, jag kan sätta upp det och använda klämmor, så jag ska göra det :)

Flera dagar den här veckan har jag umgåtts med Ina, det har varit så skönt, vi har skrattat och pratat, det va så längesen. Och det va så längesen jag hade henns för mig själv flera dagar, som det va förr i tiden, och det va efterlängtat något !
Nu däremot dröjer det innan nästa gång det händer, men jag klarar mig :)

Jag stickar ju som en took också, jag har börjat på Linas mössa och mormors benvärmare, kommer bli jätte fina ;) Sen, jag lovar, sen ska jag sticka din mössa Erika, du kommer att få den tills du kommer hem, oroa dig inte ! :)

Nu ska jag äta frukost, känner att magen är lite sugen på varm macka :) :]

Fredag 12/3

Jag har gjort färdigt Inas mössa, vi får se om hon gillar den ! :) Sen har jag börjat på Tinas mössa och ett par benvärmare till mormor. Erika, jag ska börja på din mössa och du ska få den då du kommer hem, jag har inte glömt dig ! :)

Igår fick jag kommentarer på att jag har lockigt hår och det fanns dom som tyckte det va jättefint så jag bestämde mig för att lägga upp en bild :)

Cilla med lockigt hår

Ärligt nu, vad tycks ? :)

Torsdag 11/3

Nu har jag slutat, och jag har fått helg.
Idag hade vi inga barn på fritids, så vi städade massor ! :)

Imorgon blir det nog en dag med Ina, har dock inte bestämt om det skulle bli en heldag eller bara en eftermidda, får kolla med henne.
Snart är det lördag också, då ska jag och dom andra ledarna utmana tonåringarna på Bodaborg, blir nog väldigt spännande, alla va då på :)
Vi har dock ett litet problem, men jag tror det har upphört, det va hur vi skulle rymmas i alla bilar ? Men som det ser ut nu har vi 3 bilar så det borde gå :)

Annars så hr jag inte så mycke mer att skriva, sak försöka uppfylla Erikas önskan om att skriva ofta, för trots allt så vill hon ju inte missa något här hemma :) Så jag ska försöka ! :)

Btw, jag vill permanenta håret, jag är tooksöt i lockigt hår ! ! ! ! ! ! :]

Nu ska jag bjuda på en bild tänkte ja ! :)
Cilla och Lina - Jul
En fin bild på mig och Lina :) thihihiii !

Fredag 5/3

Nu är det helg ! ! *Segerdans*

Jag har delvis längtat men ändå inte, nog är det kul på praktiken nu men det är ändå skönt med helg. :) Speciellt denhär helgen !

Ikväll ska jag väl inte göra så mycke, baka kanske.
Imorgon på dan hade jag tänkt åka till lycksele och gå på marknaden en stund, men det kan lätt ändras till något annat.
Sen söndag är det stoooorkalas för Morfar som fyller 80 år ! Hurra hurra hurra hurra ! :)
Blir massa fika och massa släkt :) Blir nog helt kanon ! :)

Borde jag va taggad redan nu att fara på Green Day i juni ?
FÖR DET ÄR JAG ! :)  Har lyssnar sönder skivan i bilen och dunkar musik så hög att jag tror högtalarna ska spricka ;) Thihihi, det är så nice !

Nu ska jag äta en riskaka med pizzasmak :)
Hejsvejs !
Bjuder även på en bild ! :)


<3 Ögonsten !

Måndag 1/3

Idag var det tanken att jag skulle umgås med min syster, bara jag och hon alltså :)
Men mormor blev sjuk och Lina va tvungen att skjutsa henne på lassa i skeå.
Vi hade tänkt spela Spyro, ett spel jag köpte i sten i lördags. :)
Men imorgon kanske, mormor får ju säkert någon medicin idag så :)

Ihelgen har jag varit med Ina, vi har varit barnvakt till Nadja och sen spela vi massa xbox :)
Det va så skönt att umgås, bara jag och hon. Vi hann prata massa och det känns som om luften är rensad.
Synd bara att alltid är det någon av oss som har något om helgerna, men det löser sig !

Jag har nyss varit ute och skottat snö, tänk, snart ska det föreställa va sommar, om mindre än 4 månader, och idag snöade det ? Lite svårt att förstå det . .

Men alla biljetter är då bokade för Green Day, konsert och rean dit och hem. :)
Vi får som tur är bo hos mina kusiner, tror det kommer bli bra :)

Nu ska jag se tv, känns som om jag kommer behöva vara utvilad inför kvällen, hörs vara jag, Lina och tonåringarna som ska va där. :) Kommer nog gå kanonbra !

RSS 2.0