I´m back

Ja.
Ina, det gör inget, du va ju hos mig då jag hade fika, det betyder mer än ett grattis ! <3

Jag har inte gjort mycke alls under tiden jag inte har skrivit, men jag sitter aldrig vid datorn vill jag tillägga :)

Lissan åker till Addis Abeba, eller hur det stavas, på onsdag, och hon ska vara borta i en evighet. Kommer sakna att hon ringer i panik och behöver hjälp med något, och att hon ringer och väcker mig bara för att kolla vad jag ska göra under dagen :) Med andra ord, JAG KOMMER SAKNA DIG !
Ses när du kommer hem, då lär jag få skavsår i öronen, men det ser jag fram emot ! :)

Påtal om Lissan, jag och erik, hennes kille, planerade att vi skulle överraska henne med mat och bio, men hon listade ut vad vi skulle göra för erik är så dålig på att ljuga, men de är ju iofs en bra grej :) Men vi såg iaf New moon, ruskigt bra, men jag gillar inte slutet. Men det kommer ju fler filmer :) Det är bra !

Jag har hunnit träffa Jenny och luncha med henne, det va nice :) Måste göras om !
Men vi borde hitta på något mer än att äta tillsammans, det tycker jag är det enda vi gör :) Hahah.

Jag skulle ha börjar praktisera på ett dagis eller nått sånt idag, men de barn jag skulle ha i 2 timmar är sjuk, lite synd, men imorgon blir det fler barn och mer för mig att göra :)
Imorgon ska jag dessutom fara och klippa mig, det är Sanna som har rekomenderat frisören, hoppas hon är bra, men jag litar på Sanna :) Det är lite spänt men vui får se hur det blir !

Just ja !
Lovade mamma att fylla pellest, så .. See ya ! :)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Sant... Har jag någonsin varit med dig utan att äta? Fast jag tycker att det är toppen! Två flugor på en smäll liksom, man måste ju äta, och så kan man göra det trevligare genom att umgås med en Cilla :)

2009-11-30 @ 13:48:31
URL: http://lalalalarsan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0